Warning: Use of undefined constant WPSocialShare - assumed 'WPSocialShare' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /customers/a/f/e/suzettelyn.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-social-share/wp-social-share.php on line 19 About Suzette Lyn Michaelsen | SUZETTE LYN Multimedia Solutions

KOMPETENCER

I alle projekter jeg laver, gør jeg mig meget umage med at forstå kundens målgruppe.  Jeg tilbyder en fleksibel og samarbejdsorienteret arbejdsstil. Jeg sætter mig ind i, hvor meget eller hvor lidt kunden ønsker at blive inddraget i hver fase af et projekt.  Jeg har ikke en bestemt ‘stil’. Hvert projekt jeg involverer mig i, er skabt fra bunden og designet unikt til kunden.  Stor omhu og opmærksomhed gives til hvert projekt, uanset størrelse. Jeg forstår, at kundens tilfredshed er mit bedste markedsføringværktøj.

Client’s target group is my first priority. I offer a flexible and collaborative working style. I put myself in how much or how little the customer wants to be involved in every phase of a project. I do not have a particular ‘style’. Each project I get involved in is created from scratch and the design is unique given to the customer. I could guarantee care and attention in every project, regardless of size. I understand that customer satisfaction is my best marketing tool.

Webdesign
Mit webdesign er målrettet virksomheder, organisationer, grupper og personer der behøver en direkte og nem kontakt til kunder, medlemmer osv.  Alle projekter, både store og små, behandles med same professionelle tilgang. Jeg bygger dynamiske, moderne og fast loading internetsider, der virker med alle browsere.
Hvad kan jeg?
Hjemmeside

 1. Sider på hjemmesiden, som kunden selv kan ændre i.
 2. e-mail adresser
 3. Lightbox billedgalleri
 4. Kontaktformular
 5. Nyhedsbrev
 6. Gæstebog
 7. Spamfilter for kontaktformular, nyhedsbrev og gæstebog
 8. Animeret billede slideshow
 9. Website livesøgning (søgefelt så der kan søges internt på hjemmesiden)
 10. Interaktivt Google Map (kort, satellit foto, hybrid)
 11.  Søgemaskineoptimering (sørger for at bringe hjemmesiden øverst, hvis der søges på for eksempel google
 12. Tilmelding hos Google, Yahoo og Bing
 13.  Flash banner eller intro
 14. Google analytics besøgstæller
 15. Login funktion
 16. Sitemap
 17. Tilmelding hos Google
 18. Flash moduler
 19. Mobil eller tablet hjemmeside

eCommerce

 1. Sider, som kunden selv kan ændre i.
 2. e-mail adresser
 3. Kontaktformular
 4. Webshop med ubegrænsede Kategorier / Produkter *
 5. Nyhedsbrev
 6. Betalingsmodul: ePay
 7. Interaktivt Google Map (kort, satellit foto, hybrid)
 8. On-site søgemaskineoptimering
 9. Tilmelding hos Google

 

Online marketing


Markedsføring med fokus på internettet bliver mere og mere brugt. For at en virksomheds produkt skal være synligt på internettet kræves det, at det fremkommer ved for eksempel at søge efter dette på google. Dette sikres genne SEO (search engine optimization). En anden del af markedsføringen er google adwords eller social marketing.  Fordelen ved internetmarkedsføring er, at den er direkte tilrettet målgruppen. Virksomheden bruger således ikke sit reklamebudget på ikke potentielle kunder.

Hvad kan jeg?
1 Google Adwords
2 Facebook og andre social networks
3 SEO  Search engine optimization
4.  Web master tools (Google webmaster central, Bing webmaster central, yahoo site explorer, Alexa Rank, Blog catalog, Facebook insight,

Virksomhedens identitet
En kundes tiltro til virksomheden bygger til dels på virksomhedens image og identitet. Virksomheden skal virke professionel og troværdig for at tiltrække kunder.
Hvad kan jeg?

 • Skabelon til Powerpoint presentation og word dokumenter
 • Grafisk design
 • Plakater
 • Flyers
 • Business kort
 • Brevpapir
 • Post kort eller gavekort
 • Brochurer
 • Fotomontage

Grafisk Design
Jeg laver et vedrørende og unikt design tilpasset virksomheden. Dette vil tiltrække flest mulige kunder 
Hvad kan jeg?

 • Plakater
 • Flyers
 • Business kort
 • Brevpapir
 • Post kort eller gavekort
 • Brochurer
 • Fotomontage

Logo design
Et logo gør, at virksomheden, organisationen eller personen straks genkendes. Et logo er med til at fremvise en professionel identitet. Jeg fremstiller også original typografi.
Hvad kan jeg?

 • Logo design koncepter
 • Ubegrænset revision af det valgte koncept indtil kunden er 100% tilfreds.
 • Det endelige logo leveres i forskellige digitale versioner efter kundens ønske.

Branding
Et brand er mere en bare et navn og et logo.   Et brand er en sum af begreber, der konkretiseres i en identitet manual for en virksomhed eller et produkt.
Hvad kan jeg?
At en virksomhed har brug for et professionelt image for at udvikle og sælge et brand er indlysende. Jeg hjælper virksomheder med at skabe en frisk start på et brand. Jeg bygger et unikt image. Når jeg bygger et brand, skal alle virksomhedens strategier tages i betragtning, såsom: ledelse, marketing, kommunikation og visuelle strategier.

Video
For tiden er trenden at bruge internettet til at reklamere for et produkt eller en virksomhed.  Man bruger youtube til at kommunikere.  Det er blevet nemt og billigere at reklamere på internettet.  Derfor anbefaler jeg, at udnytte internettet til at kommunikere med virksomhedens kunder.
Hvad kan jeg?

 1. 1080p High Definition and Standard Definition video
 2. Animation
 3. Motion graphics
 4. 3d animation
 5. Corporate/Commercial/Instructional Videos
 6. Slideshow
 7. Video for the web
 8. Green Screen

Musik
Lyd design er en del af den proces, der udnytter de udtryksfulde muligheder  for mediet i forbindelse med det narrative, dramatiske eller tematiske behov for at reklamere for kundens virksomhed. Dette kan indebære alt fra oprettelse af lydeffekter til at bygge et komplet soundtrack.
Hvad kan jeg?
Et originalt og unikt lyd design vil højne kvaliteten af kundens video reklame, som er særligt vigtigt når man arbejder i et konkurrencepræget mediemarked.

VÆRKTØJ
Software

Adobe Package CS5  Photoshop, Illustrator, Premiere, Flash, InDesign, Dreamweaver, After Effects, Soundbooth, Edge og Bridge

Apple Final cut, Motion og Sound track

Maxon Cinema 4D

Microsoft Package Word, Powerpoint og Excel

Maskine  Jeg tilsikrer mine projekter virker på alle platforme og browsere. Heriblandt IOS og android, hvis dette ønskes

Apple iMac 27,  MacBook Pro 15”, Apple Ipad 2 og Iphone 4.

PC Acer 17, Toshiba 15” og Asus 7”.

Vedvarende ressourcer 

On-line  Lynda.com, w3schools.com, colorschemedesigner.com, smashingmagazine.com, wordpress.com, joomla.com etc..

Kursus   IBC kursus (Kolding)